Zelené a červené plody stromu Camu camu, ktoré vyzerajú ako malé jablká, sú pozoruhodné obsahom vitamínu C. Sú najbohatším dosiaľ objaveným zdrojom vitamínu C, obsahujú ho tridsaťkrát viac než citrusy. Majú preto obrovský význam pre ľudské zdravie a pre podporu imunitného systému.
Priaznivé účinky vitaminu C:
antioxidačné účinky ochraňujúce bunky v tele
• priaznivo prispieva ku zdraviu kardiovaskulárneho systému
• pomáha k správnej práci nervového systému
• napomáha pri rekonvalescencii
• podporuje imunitný systém, stavbu a udržiavanie zdravých kostí, zubov, chrupaviek, ďasien a kože
• je nevyhnutný pre energetický metabolizmus a transformáciu potravy na energiu
• prispieva k absorbcii železa z potravy
Možná precitlivenosť na obsiahnuté látky. Nie je náhradou pestrej stravy ani predpísanej medikácie. Skladujte v suchu a teplotr do 25°C. Nevystavujte priamemu slnečnému žiareniu.
Použitie: 1-2 lyžičky prášku denne rozmiešať vo vode a vypiť alebo vmiešať do jedla
Hmotnosť: 111 g
Všetky uvedené texty majú výhradne informatívny charakter a slúžia k všeobecne popisným a vzdelávacím potrebám.